00

Zile

00

Ore

00

Minute

00

Secunde

SESIUNE GRATIS DE YOGA ÎN DIRECT

Lady Niguma pentru Întreaga Lume

Alătură-te comunității internaționale de practicanți Lady Niguma care își transformă viața.

 

Înscrie-te Aici
 

27 - Noiembrie

Instructor: Alex Rivas

Programul sesiunii:

Arizona (MST): 6:00 PM - 7:15 PM (Nov. 26th)
New York (EST):
8:00 PM - 9:15 PM (Nov. 26th)

București (EET): 2:00 AM - 3:15 AM
Beijing (CST): 8:00AM - 9:15 AM

 

Sesiune disponibilă în următoarele limbi:

Engleză, Vietnameză, Chineză

Înscrie-te Aici

Profesor Yoga:

Alex Rivas

Guadalajara, Mexico

Alex Rivas was born on July 22, 1988 in Guadalajara, Mexico. Alex is a business owner, entrepreneur, yoga teacher, and translator. Alex volunteers for many YSI and Geshe Michael Roach events as part of the production crew doing voice-overs, subtitling, and translating. Alex loves to teach Lady Niguma Yoga with the Yoga Studies Institute and is one of the core teachers in the organization. Alex brings teachings on healthy living, emptiness, and seeds to school children in Mexico in his work with the Green Stretch Pen.

In his business life, Alex took the wisdom on seeds and created multiple successful health food stores. Working along with his wife, their goal is to protect life through providing organic foods and sustainable products that don’t harm the environment.

Alex and his wife have two kids, a 10 year old and a 6 year old. Both kids practice yoga and use the seed system already!

Lumea te așteaptă!

Asana & Meditație

Join a 1 hour yoga class led by YSI instructors, with community sharing after class.

Comunitate internațională

Practice with people from all over the world. Each class includes time for community discussion!

Fii un Organizator de Comunitate

Start or join a local event; bring people together for practice on & off the mat.

Înscrie-te Aici

Devino un Organizator de Comunitate

Creează o comunitate în jurul stilului de viață Lady Niguma

Un Organizator de Comunitate este o persoană care aduce mai mult de 2 persoane împreună pentru a participa la aceste sesiuni practice lunare.

Invită un prieten la tine, uitați-vă la același ecran sau închiriați un studio de yoga pentru a proiecta sesiunea pe perete. După ora de practică, împărtășiți o masă sănătoasă!

Cum construiești comunitatea depinde de tine!

Devino un Organizator de Comunitate
Intră în chat-ul nostru din Telegram

Mergi la Următorul Nivel

Stilul de Viață Lady Niguma îi deservește pe ceilalți și crează conexiuni de comunitate.

Imaginează-ți 10.000 de Organizatori de Comunitate în întreaga lume, oferind gratuit publicului această sesiune de yoga și o masă sănătoasă.

Invită membrii ai comunității, prieteni, familie... pe oricine!

Vei face parte din acești 10.000?

Primește o Sponsorizare

Ești inspirat(ă) să îi deservești pe ceilalți, însă ai nevoie de resurse pentru a-ți acoperi costurile?

Aplică aici

Oferă o Sponsorizare

Extinde impactul acestui proiect

Donează

Devino Voluntar

Acest proiect este posibil datorită multelor persoane implicate.

Devino Voluntar

Întrebări Frecvente

De ce ai practica cu Institutul de Studii Yoga?

Noi facem yoga diferit. Dacă ai participat deja la cursurile noastre, știi asta! Atunci când practica se bazează pe înțelepciunea originală yoghină, pur și simplu se simte diferit.

Noi procurăm materialul predat din cele peste 2 milioane de pagini ale textelor clasice din Asia, care au fost salvate și digitalizate de partenerii noștri de la Biblioteca Moștenirii Culturale Asiatice. Împreună, echipele noastre au depus eforturi supraomenești pentru a traduce, a înțelege și a aplica textele originale yoghine pentru a le putea împărtăși cu tine în cele mai clare și ușoare moduri.

Să ai acces la o tradiție de înțelepciune autentică este important. Însă noi credem că această informație trebuie integrată prin ani de practică și contemplare meditativă. Mulți dintre profesorii noștri au finalizat cu succes 1.000 de zile în retragere de meditație în tăcere, practicând yoga și sintetizând această cunoaștere într-o înțelepciune experiențială.

Cine este Lady Niguma?

Lady Niguma este considerată una dintre cele mai importante și influente yoghine din secolele X-XI în India.

Plăcuțele de lemn înscripționate cu sistemul său de asane, au fost descoperite recent și acum sunt considerate a fi secvența de asana cea mai veche din lume.

Această tradiție a ajuns la noi printr-un lanț neîntrerupt, de la însăși Lady Niguma, de acum 1.000 de ani. Însă aceasta este prima dată când înțelepciunea ei este disponibilă în acest fel. De-a lungul a zeci de ani de studiu și practică, ani și ani de retragere în tăcere, echipa noastră și-a pus experiența și înțelepciunea în aceste cursuri făcute pentru tine.

De ce am studia sistemul ei?

Excelarea la yoga Lady Niguma are abilitatea de a transforma radical experimentarea lumii practicantului, într-o perioadă foarte scurtă.

Combinând metodele exterioare ale elementelor yoga, cu practicile lăuntrice ale sistemelor tradiționale străvechi, rezultatele se manifestă mai repede.

Acesta este modul în care primim răspunsuri la cele mai mari întrebări ale vieții.